LANGSIGTET INVESTERING

DragonGlobal

Dragon – fokus på vækstaktier. Porteføljen koncentrerer sig primært om selskaber, der er “best of breed”, altså blandt de bedste i deres sektor eller branche.

 

I modsætning til Rhino porteføljen, hvor det er modne udbyttebetalende selskaber, vil mange af selskaber i Dragon ikke betale udbytte, da deres overskud typisk kanaliseres direkte ind i selskabernes vækstudbygning i stedet. Således vil  porteføljen til tider indeholde mange vækstaktier.

 

Dragon porteføljen vil også forsøge at indfange selskaber i turn-around situationer. Vel at mærke først på det tidspunkt, hvor vi inden for en forudsigelig fremtidig kan se, at en turn-around vil slå igennem på fremtidige regnskabstal og i analytikernes anbefalinger.

 

 

 

 

DragonGlobal_01012016_Right-01

 

Sådan investerer du i vores porteføljer

Du foretager selv alle handler i dine aktiedepoter i din eksisterende bank, efter rådgivning fra os. Først har vi ved et indledende møde fået afklaret din investorhistorik og din risikoprofil, for at tilsikre at forudsætningerne for et for begge parter givtigt langsigtet samarbejde er tilstede.

 

Fordele ved investeringssamarbejde med os i forhold til investeringsforeninger:

 

• Vores honoreringsmodel tilsikrer at vi har fælles interesser – din indtjening afgør vores indtjening

• Fuld gennemsigtighed – du ved altid hvilke aktier/selskaber du ejer og hvorfor

• En fast strategi sikrer at du ikke behøver at bekymrer dig om dine investeringer, når markedsvolatiliteten er høj

• Dine omkostninger mindskes og over tid vil du opleve en væsentlig forbedring at dit afkast

 

Vores honorering afregnes kvartalvis. Du vælger mellem vores tre performance fee-modeller, som er beskrevet under individuel investeringsrådgivning. Brug af “high watermark” tilsikrer, at du kun betaler for positivt afkast.

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde

DragonGlobal
afkast

13,27

jan. - juni 2020

Data:

Specifikationer

Aktier som primært handles på hovedbørserne og med min. markedskapitalisering på 10 mia. kr. Porteføljen kan ligge kontant op til 100 %.

 

Porteføljen kan investere i ETF’er for op til 30 % af porteføljen. Et selskab må max. udgøre 10 % af porteføljens værdi ved indtrædelse i porteføljen. Handelsfrekvensen vil være aktiv.

 

Der har ikke været eksponering i ETF’ere siden 2011.

Link til vores:

Øvrige kundeporteføljer

swanNordicIcon rhinoGlobalIcon

Momentum Markets:

Kontakt

Mail:                Telefon:
Klik her          36 98 11 22